• שרוני

עוגת תפוחים בחושה

עודכן ב: 13 ינו 2019



עוגת תפוחים בחושה


מצרכים

4 ביצים

4 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות

2 כפות סוכר

כוס ורבע סוכר

2 כוסות קמח תופח

כוס אחת שמן

קורט מלח

כלים

תבנית אפייה

קערות ערבוב

כפות לערבוב

קרש חיתוך

כוס

סכין



אופן ההכנה

לחמם תנור לחום בינוני – 180 מעלות


לערבב את קוביות התפוחים עם 2 כפות סוכר בקערה


לטרוף את הביצים עם כוס ורבע סוכר בקערה נפרדת


להוסיף את שאר החומרים לתערובת הביצים


להוסיף את תערובת קוביות התפוחים עם הסוכר

לשמן מעט את התבנית


למזוג את התערובת לתבנית


להכניס לתנור לכ- 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי.


4 צפיות