• שרוני

עוגת תפוזים בחושה


המצרכים הדרושים

4 ביצים

1/2 1 כוסות סוכר

1 כוס מיץ תפוזים – אפשר מוכן, אך עדיף מתפוזים שנסחטו במקום, הטעם יוצא מדהים.

גרידת תפוז מתפוז אחד.

1/2 כוס שמן

1 כפית תמצית וניל

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה


הכלים:

2 קערות

מסחטת תפוזים

סכין

קרש חיתוך

מיקסר

כף עץ

כוס מדידה

תבניות אפיה


אופן ההכנה

שוברים את הביצים ומקציפים את הביצים במיקסר ומוסיפים את הסוכר בהדרגה.

מוסיפים לתערובת הביצים: מיץ תפוזים, גרידת תפוז, שמן, ותמצית וניל.

מוסיפים לתערובת קמח ואבקת אפיה ומערבבים עד שלא רואים כלל את הקמח.

מוזגים לתבניות מאפין או תבנית 26 עגולה או שתי תבניות אניגלייש קייק.

אופים בחום בינוני גבוה 175 מעלות: מאפינים – 25 דק', עוגות – 45 דק'


15 צפיות