• שרוני

סופלה שוקולד

עודכן ב: 14 ינו 2019

מתכון עשיר בשוקולד וחמאה ל- 5 מנות:


סופלה שוקולד

המיסו בבן-מארי או במיקרוגל 200 גר' שוקולד עם 150 גר' חמאה, ערבבו מדי פעם עד להמסה מלאה ואז הורידו מהאש (סיר קטן המונח בתוך סיר בינוני אותו תמלאו עד 1/4 הסיר מים והניחו על הגז על אש בינונית).


העבירו לקערה גדולה והוסיפו בהדרגה 150 גר' סוכר, 150 גר' קמח ו- 4 ביצים שלמות, עד שתיווצר לכם תערובת אחידה.


מיזגו, עד 2/3 גובה, לספלים חסיני חום או לכלים חד פעמיים הוסיפו באמצע מטבע שוקולד לבן ואפו בחום גבוה - 200 מעלות כ- 8 - 10 דקות.


בזמן האפייה הכינו שמנת מתוקה מ- 1/2 מיכל שמנת מתוקה ו-2 כפות אבקת סוכר, הכניסו לשק זילוף ועיצבו להנאתכם.

7 צפיות